Ansatte

Sissel er eier av barnehagen og bor her. Startet opp i 2004 etter å ha prøvd ut yrket et par år før. Har tatt fagbrev i barne og ungdomsarbeiderfaget og desember 2012 var hun ferdig med videreutdanning i psykisk helsearbeid. Liker å være ute og legge tilrette for aktivitet for alle sammen, liten og stor. Hun går gjerne på ski med ungene eller en tur i skog og mark. Stortrives med barn og vil nok holde på ei god stund til framover.


Tina begynte her i november 2009 i full stilling. Hun har utdannelse fra håndtverk linjen på Breivika, og har jobbet etter skolegang. Hun liker å male og å bruke hendene, er veldig kreativ og med på det meste. Fotball har vært hennes lidenskap i mange år, men er nå lagt på hylla. Tina er ferdig med teorien i barne-og ungdomsarbeiderfaget og har også gått psykisk helse blandt barn og unge.


Silje begynte her i barnehagen januar 2015.  Hun har erfaring fra andre barnehager og tar gjerne med andre barn når hun lager mat. Hun liker å ha stell på ting og har allerede lagt sin sjel i forandringer og tilrettelegging og er flink å få med ungene i lek. I tillegg er hun glad i å være på turer.


Christine er en av våre barnehagelærere med fordypning i språk og språkutvikling. Hun startet her høsten 2015 og har delt ansvar på begge avdelingene. Hun er kreativ og veldig glad i eventyr med konkreter som hun gjerne legger frem for både de minste og de litt større. Har hovedansvar for planlegging.