Ansatte

Sissel er eier av barnehagen og bor her. Startet opp i 2004 etter å ha prøvd ut yrket et par år før. Har tatt fagbrev i barne og ungdomsarbeiderfaget og desember 2012 var hun ferdig med videreutdanning i psykisk helsearbeid.  Liker å være ute og legge tilrette for aktivitet for alle sammen, liten og stor.

Går gjerne på ski med ungene eller en tur i skog og mark.
Stortrives med barn og vil nok holde på ei god stund til framover.

——————————————————————————————-

Ellen startet sin kariere i barnehagen som vikar i 2008 og er nå ansatt i full stilling som assistent. Ellen trives godt på turer i nærmiljøet sammen med ungene, og er en av våre turansvarlige. Av utdannelse har hun helse og sosialfag, bor på fastlandet og har to barn.
Ellen har gått kurs om psykisk helse blandt barn og unge, et kveldskurs som gikk over 10 uker våren 2012.

——————————————————————————————-

Tina begynte her i november 2009 i full stilling. Hun har utdannelse fra håndtverk linjen på Breivika, og har jobbet etter skolegang. Hun liker å male og å bruke hendene, er veldig kreativ og med på det meste. Fotball har vært hennes lidenskap i mange år, men er nå lagt på hylla. Tina er ferdig med teorien i barne-og ungdomsarbeiderfaget og har også gått psykisk helse blandt barn og unge.

———————————————————————————————

Silje er siste skudd her i barnehagen og startet her januar 2015.  Hun har erfaring fra andre barnehager og tar gjerne med andre barn når hun lager mat. Hun liker å ha stell på ting og har allerede lagt sin sjel i forandringer og tilrettelegging og er flink å få med ungene i lek. I tillegg er hun glad i å være på turer.

——————————————————————————————–

Christine er vår nytilsatte barnehagelærer som begynte her i september. Hun er nyutdannet og har to små barn.