Ansatte

Sissel er eier av barnehagen og bor her. Startet opp i 2004 etter å ha prøvd ut yrket et par år før. Har tatt fagbrev i barne og ungdomsarbeiderfaget og desember 2012 var hun ferdig med videreutdanning i psykisk helsearbeid.  Liker å være ute og legge tilrette for aktivitet for alle sammen, liten og stor.

Går gjerne på ski med ungene eller en tur i skog og mark.
Stortrives med barn og vil nok holde på ei god stund til framover.

——————————————————————————————-

Tina begynte her i november 2009 i full stilling. Hun har utdannelse fra håndtverk linjen på Breivika, og har jobbet etter skolegang. Hun liker å male og å bruke hendene, er veldig kreativ og med på det meste. Fotball har vært hennes lidenskap i mange år, men er nå lagt på hylla. Tina er ferdig med teorien i barne-og ungdomsarbeiderfaget og har også gått psykisk helse blandt barn og unge.

———————————————————————————————

Silje er siste skudd her i barnehagen og startet her januar 2015.  Hun har erfaring fra andre barnehager og tar gjerne med andre barn når hun lager mat. Hun liker å ha stell på ting og har allerede lagt sin sjel i forandringer og tilrettelegging og er flink å få med ungene i lek. I tillegg er hun glad i å være på turer.

——————————————————————————————–

Christine er en av våre barnehagelærere med fordypning i språk og språkutvikling. Hun startet her høsten 2014 og har ansvar for småbarnsavdelingen 0-3 år.

——————————————————————————————–

Tanja er vikar og startet høsten 2016 og jobber 100 %..